Λία Ζαννή & Πάνος Ροζάκης

Παρουσίαση του φωτογραφικού έργου της Λίας Ζαννή

και του Πάνου Ροζάκη

στη Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς

Την Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015 και ώρα 7:00 μ.μ στην αίθουσα της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τους φωτογράφους Λία Ζαννή και Πάνο Ροζάκη οι οποίοι θα παρουσιάσουν το έργο τους. Μετά το πέρας της παρουσίασης θα ακολουθήσει εποικοδομητική συζήτηση για την τέχνη της φωτογραφίας καθώς και ανάλυση του έργου των φωτογράφων.

 Η Λία Ζαννή γεννήθηκε στην Αθήνα το 1962. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Με τη φωτογραφία ασχολείται από το 1988, οπόταν και γράφτηκε στον Φωτογραφικό Κύκλο. Έχει συμμετάσχει σε όλες τις ομαδικές εκθέσεις τού «Κύκλου» και έχει εκθέσει επανειλημμένως τη δουλειά της σε ατομικές εκθέσεις στον «Φωτοχώρο» και αλλού. Από την «Μικρή Σειρά» του Φωτοχώρου έχει κυκλοφορήσει μονογραφία της με τίτλο «Στη χώρα των παιδιών».

Ο Πάνος Ροζάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967. Σπούδασε φωτογραφία στη Σχολή Focus και στον Φωτογραφικό Κύκλο. Εργάζεται ως καθηγητής φιλόλογος. Το 1997 κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Φωτοχώρος» λεύκωμα του με τίτλο «Περίπατοι» .  Έχει κάνει αρκετές ατομικές εκθέσεις και έχει συμμετάσχει σε όλες τις ομαδικές εκθέσεις του «Κύκλου» . Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται εκτός Αθηνών, σε ένα απομακρυσμένο νησί του Ανατολικού Αιγαίου.

 

 

 

Είσοδος ελεύθερη

Τηλέφωνο για πληροφορίες:  6945894332 (Λεμονής Γιάννης)


Χορηγός επικοινωνίας: fmag – photography fan/magazine – http://www.fmag.gr

 

Για το Δ. Σ. της Φ. Λ. Λιβαδειάς

Ο   Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ                                                   H   Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ 

 

 Ιωάννης Λεμονής                                                        Μίχου Μαρία