Ανακοίνωση 2011 – 3

 

Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς (Φ. Λ. Λ.).
 
ΜΠΟΥΦΙΔΟΥ  32-34 ( εντός στοάς )   Τ.Κ. 32100 Λιβαδειά
Site : www.fotolesxilivadias.gr  E-mail : fotolesxilivadias@gmail.com

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ

Η Φωτογραφική Ομάδα «Ροές» της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, παρουσιάζει στο πλαίσιο του «Φωτογραφικού Χειμώνα 2010» την Ομαδική έκθεση των μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς με θέμα:

«Σώματα, μια άλλη ματιά».

Το σώμα μας, αυτή η επίμονη πρόταση επικοινωνίας, για δείτε πως σκιρτά κάτω από τα σκεπάσματα, δίχως αιδώ, δίχως αναστολή, από το φόβο μη καεί στο φως του ήλιου, για δείτε πως με το φεγγάρι ερωτοτροπεί! Το σώμα μας, δίσκος σκληρός αποτυπώνει απάνω του τις εγγραφές του χρόνου! Το σώμα μας πρόσοψη της ανάγκης της ψυχής να γίνει δάκρυ, κίνηση, να γίνει βλέμμα πίσω από τα βλέμματα!
Το σώμα μας αυτή η φυλαγμένη αποθήκη στεναγμών! Το σώμα μας ο αγωγιάτης της ψυχής που καίγεται , να μην ενδώσει και γενεί χειρονομία! Το σώμα μας, όχημα σαν τις λέξεις, πού μας πάει;
Τα σώματά μας, τι πίκρα να τα βλέπουν οι αδιάφοροι κι εμείς που είμαστε  μέσα τους να μην μπορούμε! Κι είναι ο φακός που συνωμοτικά με φως, με χρώμα με σκιές παραμονεύει! Αν ευτυχήσει και λίγο ξεκλειδώσει τη σιωπή, εμάς μας φτάνει!

Στην έκθεση συμμετέχουν τα παρακάτω μέλη:

Αλογοσκούφης Χρήστος, Ανέστης Λουκάς, Βελούδιος Γιάννης, Βήττα Δήμητρα, Βουρδονικόλας Σοφοκλής, Ζήνδρος Κώστας, Ηλιάδης Μενέλαος, Καραδήμα Γιάννα,Καραδήμα Γιώτα, Καρακώστα Βανέσσα, Καρατράντου Αγγέλα, Κοβάνη Νεκταρία, Κοτσώνας Κώστας, Λίλιος Λουκάς, Μίχου Μαρία, Μπακολουκάς Λουκάς, Νικολάου Βιολέττα, Παπαθανασίου Χρήστος, Σανιδάς Χαράλαμπος, Στάμου Μαρία, Τσιώλη Μαρία, Χαιρετάκη Ειρήνη, Χαμπίπης Γιώργος.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή  28/01/2011 και ώρα 20:00. Χώρος: cafe «Τότε» Διεύθυνση: Πρεσπών 10 – Φλώρινα
Διάρκεια έκθεσης έως 13 Φεβρουαρίου 2011.

Ωράριο λειτουργίας: καθημερινά 09:00 – 13:00, 17:30 – 23:00

Οργάνωση : Φωτογραφική Ομάδα «Ροές» http://www.roes-photography.gr
 E-mail: roes jihoio-gmail.com, Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας www.ipflorinas.gr  
Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς  www.fotolesxilivadias.gr
E-mail: fotolesxilivadias@gmail.com
Χορηγός επικοινωνίας: fmag – photography fan/magazine
http://www.fmag.gr – E-mall: lnlo@fmag.gr