Ανακοίνωση 2010 – 10

 

Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς (Φ. Λ. Λ.).

 Λιβαδειά   20-09-2010
 

Δελτίο Τύπου 

Η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς, σε συνεργασία με τις  Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Βοιωτίας, πραγματοποιούν έκθεση φωτογραφίας των μαθητών και μαθητριών των σχολικών μονάδων, της πρώην επαρχίας Λιβαδειάς, οι οποίοι συμμετείχαν στον 2ο μαθητικό διαγωνισμό φωτογραφίας, σύμφωνα με την προκήρυξη του διαγωνισμού.

Η ανάρτηση των φωτογραφιών θα γίνει στην ισόγεια αίθουσα του Νερόμυλου (Πηγές Κρύας) Λιβαδειάς, από τις 22 μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2010, και θα παραμένει ανοικτή από τις 6.00 μ.μ  μέχρι 10.00 μ.μ.

Για την επίσκεψη σχολικών μονάδων η έκθεση θα είναι ανοικτή το πρωί από τις 10.00 μέχρι 12.30, κατόπιν συνεννόησης, στο τηλέφωνο 6977460273, με τον υπεύθυνο της Φωτογραφικής Λέσχης κ. Χρήστο Αλογοσκούφη.

Η απονομή των βραβείων για τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν, σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής αξιολόγησης των φωτογραφιών, θα πραγματοποιηθεί το       Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010, στις 8.00 μ.μ. στo Συνεδριακό Κέντρο της Κρύας.

Η επίσκεψή σας θα θεωρηθεί τιμητική και θα αποτελέσει ηθική ανταμοιβή στην προσπάθεια των παιδιών που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό.

 

  Ο Πρόεδρος της                        Ο Διευθυντής της                         Ο Διευθυντής της

  Φ.Λ. Λιβαδειάς                  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης          Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

 

  Ιωάννης Βελούδιος                     Ιωάννης Τσούρας                         Γεώργιος  Γκάρτζιος