Ανακοίνωση 2011 – 27

 

Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς (Φ. Λ. Λ.).

 

 Ηλεκτρονική παρουσίαση στη Φωτογραφική Λέσχη Βόλου

Γνωριμία της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς με τη Φωτογραφική Λέσχη Βόλου και παρουσίαση φωτογραφιών της έκθεσης «Αιχμαλωτίζοντας την κίνηση» της Φ.Λ.Λ..
Το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας Βόλου, η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου παρουσίασε τις φωτογραφίες που αποτέλεσαν το υλικό της ομαδικής έκθεσης των μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς, με τίτλο «Αιχμαλωτίζοντας την κίνηση», η οποία πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο, στη Λιβαδειά, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων «ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2011».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη και των δύο φωτογραφικών λεσχών στο Πολιτιστικό Κέντρο Νέας Ιωνίας Βόλου. Αρχικά ο πρόεδρος της ΦΛΛ έκανε μία αναλυτική παρουσίαση της ιστορίας, της οργάνωσης, της λειτουργίας και των προοπτικών της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς και ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων μεταξύ των παρευρισκομένων. Στη συνέχεια έγινε προβολή παρουσίασης των φωτογραφιών της έκθεσης «Αιχμαλωτίζοντας την κίνηση» και συζήτηση με αφορμή τις φωτογραφίες που προβλήθηκαν.
Τα μέλη του Δ.Σ. της ΦΛΛ που συμμετείχαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον χώρο όπου στεγάζεται η Φωτογραφική Λέσχη Βόλου, μέσα στο Πολιτιστικό Κέντρο, όπως επίσης να δουν από κοντά την ομαδική έκθεση μελών της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου με τίτλο «Ταυτότητα».
Θεωρούμε ότι στη συνάντηση αυτή βγήκαν πολύτιμα συμπεράσματα μέσα από τον διάλογο που αναπτύχθηκε και την ανταλλαγή εμπειριών και προτάσεων και τέθηκαν οι βάσεις για μια γόνιμη μελλοντική συνεργασία των δύο ομάδων.
Η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς θέλει να ευχαριστήσει θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Φωτογραφικής Λέσχης Βόλου για την πρόσκληση και για την φιλοξενία.

Ο Χορηγός επικοινωνίας: fmag – photography fan/magazine
http://www.fmag.gr – E-mall: info@fmag.gr

Για το Δ. Σ.   της  Φ. Λ. Λιβαδειάς

 

       Ο   Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ                             Η   Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ε Α Σ

        Ιωάννης  Βελούδιος                                   Δήμητρα  Βήττα