Παρουσίαση φωτογραφικού έργου των Άκη Δέτση και Αλέκο Θεοφανίδη

“Μήνας Φωτογραφίας από την Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς

 

Η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς και οι ΦωτοΔυτικά, υποδέχονται  την Κυριακή 15 Μαΐου  2016 και ώρα 12:00 μ.μ, στην αίθουσα της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς, τους φωτογράφους Άκη Δέτση  και Αλέκο Θεοφανίδη, οι οποίοι θα παρουσιάσουν το έργο τους. Μετά το πέρας της παρουσίασης θα ακολουθήσει εποικοδομητική συζήτηση για την τέχνη της φωτογραφίας καθώς και ανάλυση του έργου τους.

Λίγα λόγια για τους Φωτογράφους:

Ο Άκης Δέτσης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ασχολείται με την καλλιτεχνική φωτογραφία από το 1991. Έχει πραγματοποιήσει τρεις ατομικές εκθέσεις (1998 Διάβαση, 2000 Φωτοχώρος, 2008 Μ55 gallery) και έχει συμμετάσχει σε αρκετές ομαδικές. Δουλειά του έχει δημοσιευθεί σε φωτογραφικά περιοδικά και έχει παρουσιασθεί σε φωτογραφικές εκδηλώσεις.

Ο Αλέκος Θεοφανίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1963. Σπούδασε Μαθηματικά και Ιατρική Πληροφορική. Είναι μέλος του Φωτογραφικού Κύκλου από το 1997. Έχει πραγματοποιήσει μία ατομική έκθεση (Αθήνα 2004). Από τη συμμετοχή του σε ομαδικές εκθέσεις ξεχωρίζει την επετειακή ¨20 χρόνια Φωτογραφικός Κύκλος¨ (Μουσείο Μπενάκη 2008) και την έκθεση ¨Οικογένεια¨ (Μουσείο Μπενάκη 2015) Κυκλοφορούν τρείς μονογραφίες του από τις εκδόσεις Φωτοχώρος, ¨Δύο Καλοκαίρια¨ (2002),¨Φωτοσύνθεση¨ (2004) και ¨Αλέκος Θεοφανίδης¨ (2016). Φωτογραφίες του συμπεριλαμβάνονται στην έκδοση ¨Φωτογραφικός Κύκλος 1998-2014¨ και στις συνεργασίες του με τον ποιητή Γ.Σκληβανιώτη ¨Jazz¨ και ¨Σονάτες για φωνή και σιωπή¨.

 

Διοργάνωση :
Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς, www.fotolesxilivadias.gr, E-mail:fotolesxilivadias@gmail.com
Φωτογραφική Ομάδα Φωτοδυτικά, www.fotodytika.com , E-mail: fotodytika@gmail.com

 Χορηγός επικοινωνίας:

 fmag – photography fan/magazine, www.fmag.gr, E-mall:info@fmag.gr

 

 

 

 

 

Για το Δ.Σ. της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Λιάκος Χαράλαμπος Καραδήμα Γιώτα