Παρουσίαση Ομάδας : Φωτοδυτικά

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου έχουμε την μεγάλη χαρά να φιλοξενούμε στην αίθουσα της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς μια ξεχωριστή φωτογραφική ομάδα.

Είναι η ομάδα «Φωτογραφία Δυτικά» που ξεκίνησε το 2010 στο Περιστέρι. Η αγάπη τους για την φωτογραφία τους ένωσε με αποτέλεσμα σήμερα να έχουν καταφέρει να δώσουν το δικό τους αποτύπωμα στην καλλιτεχνική φωτογραφία. Η ομάδα «ΦΩΤΟΔΥΤΙΚΑ» έχει συμμετάσχει σε εκθέσεις και φεστιβάλ φωτογραφίας στην Αθήνα αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. 

Πάνω απ’ όλα όμως, είναι οι φίλοι μας, που μοιραζόμαστε την ίδια άποψη για την φωτογραφία και τις ίδιες καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Έτσι από τι 12:00 μμ έως τις 14:00 μ.μ. θα προβληθεί το καλλιτεχνικό έργο της ομάδας «ΦΩΤΟΔΥΤΙΚΑ» στη λέσχη μας και μετά θα ακολουθήσει συζήτηση, φαγητό και αν ο καιρός το επιτρέψει βόλτα στη πόλη μας για φωτογραφίες. Όλοι οι φίλοι είναι ευπρόσδεκτοι, ώστε να περάσουμε όλοι μαζί μια Κυριακή αφιερωμένη στην φωτογραφία, αλλά και στην παρέα την τόσο σημαντική που ως δύναμη κινητήρια μας παρακινεί να φωτογραφίζουμε και να δημιουργούμε!

http://fotodytika.com/