Διήμερο σεμινάριο καλλιτεχνικής φωτογραφίας από τον Κοψαχείλη

Λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος για το διήμερο σεμινάριο του Χρήστου Κοψαχείλη 17 και 18 Ιανουαρίου, σας ενημερώνουμε ότι δεν θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς αλλά στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Λιβαδειάς (Λ.Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά). 

Οι ώρες διεξαγωγής παραμένουν οι ίδιες.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μας στα παρακάτω τηλέφωνα:

6945894332 (Λεμονής Γιάννης)

6977460273 (Αλογοσκούφης Χρήστος)

Διήμερο σεμινάριο καλλιτεχνικής φωτογραφίας από τον Χρήστο Κοψαχείλη

στην Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς

 

Η Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς συνεχίζοντας την προσπάθεια της για να προσφέρει στα μέλη της τα απαραίτητα εφόδια για την δημιουργία καλλιτεχνικού έργου, διοργανώνει το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιανουαρίου, σεμινάριο καλλιτεχνικής φωτογραφίας του φωτογράφου και καθηγητή φωτογραφίας Χρήστου Κοψαχείλη.

Το σεμινάριο θα γίνει στην αίθουσα της Λέσχης, Μπουφίδου 32 – 34 (εντός στοάς).

 

Απευθύνεται σε όλους όσους αγαπάνε την φωτογραφία και την Τέχνη γενικότερα, ενώ δεν απαιτούνται εξειδικευμένες γνώσεις και εξοπλισμός.

 

Θέματα:   Σάββατο 17 Ιανουαρίου από τις 16:00 έως τις 20:00

               Selfies VS αυτοπορτραίτων

           

               Κυριακή  18 Ιανουαρίου από τις 10:00 έως τις 14:00

              Πόσο μοντέρνα είναι η σύγχρονη Φωτογραφία; 

 

Κόστος: Δωρεάν

Με το πέρας του σεμιναρίου θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης στους συμμετέχοντες.

 

Πληροφορίες στο www.fotolesxilivadias.gr ή στο 6945894332 (Λεμονής Γιάννης)

 

Βιογραφικό:

Ο Χρήστος Κοψαχείλης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959. Σπούδασε Οικονομία και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Παιδαγωγικά στην ΠΑΤΕΣ. Παράλληλα παρακολούθησε σεμινάρια καλλιτεχνικής φωτογραφίας από τον Πλάτωνα Ριβέλλη και ιστορίας της τέχνης από τον Ανδρέα Ιωαννίδη και την Μαρία Ξεναρίου. Δίδαξε, από το 1988, τεχνική και αισθητική της φωτογραφίας στο Δήμο Κερατσινίου, στον Φωτογραφικό Κύκλο, στην Σχολή Φωτογραφίας E.S.P και σε διάφορα ΙΕΚ και ΚΕΚ. Παρέδωσε πολλά σεμινάρια σε επιμορφωτές φωτογραφίας της Λαϊκής Επιμόρφωσης και διαλέξεις στα Πανεπιστήμια Αθηνών και Πατρών και σε διάφορες άλλες πόλεις, καλεσμένος από τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους. Συνεργάστηκε με το Υπουργείο Πολιτισμού στα πλαίσια του προγράμματος «Μελίνα – Εκπαίδευση και Πολιτισμός». Μετείχε στην επιτροπή κρίσεως του βιβλίου «Φωτογραφία» για τον Τομέα Εφαρμοσμένων Τεχνών της Β’ τάξης των σχολείων της Τεχνολογικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης. Έχει πραγματοποιήσει σειρά ομαδικών και ατομικών εκθέσεων και έχει επιμεληθεί την διοργάνωση και την έκδοση καταλόγων πολλών άλλων εκθέσεων, μαθητών του στη Λαϊκή Επιμόρφωση και στην E.S.P. Συμμετείχε στην κριτική επιτροπή επιλογής των Νέων Ελλήνων Φωτογράφων στα πλαίσια του Διεθνή Μήνα Φωτογραφίας της Αθήνας, ο οποίος οργανώνεται κάθε χρόνο από το Ελληνικό Κέντρο Φωτογραφίας. Συνεργάστηκε, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και άρθρα, με το περιοδικό Jazz & Τζαζ, φωτογράφισε για την εικονογράφηση θεατρικών προγραμμάτων και εξώφυλλων δίσκων και επιμελήθηκε του φωτογραφικού υλικού εκδόσεων του οίκου ΚΟΑΝ. Αρθρογραφούσε τακτικά στα περιοδικά Φωτογραφία και Φωτοχώρος. Φωτογραφίες του έχουν δημοσιευτεί στα λευκώματα : Greece – Autrement (1989), Φωτογραφικός Κύκλος – Γνώση (1990), Jazz Collection – ΚOAN (1995), Jazz Reflections – Δήμος Αθηναίων (1996), Άγνωστη Χώρα – Φωτοχώρος (1997).