Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018, στις 19:00 , στην αίθουσα της Φωτογραφικής Λέσχης Λιβαδειάς, ο Ανδρέας Σχοινάς θα παρουσιάσει το φωτογραφικό του έργο.
Μετά το τέλος της παρουσίασης θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό
Λίγα λόγια για τον φωτογράφο
Ο Ανδρέας Σχοινάς γεννήθηκε στον Πειραιά το 1951. Σπούδασε αρχιτεκτονικό σχέδιο και εργάστηκε για αρκετά χρόνια ως σχεδιαστής. Από το 1987 συνεργάζεται με τον «Φωτοχώρο» και είναι μέλος του Φωτογραφικού Κύκλου.
Πήρε µέρος σε περισσότερες από είκοσι οµαδικές εκθέσεις του «Φωτογραφικού Κύκλου» σε όλη την Ελλάδα και παράλληλα εξέθεσε τη δουλειά του σε πολλές ατοµικές (Φωτοχώρος, Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης, Ελληνογερµανική Σχολή Αθηνών, Φωτογραφική Λέσχη Λιβαδειάς και αλλού). Εξέδωσε φωτογραφίες του σε τρία ατοµικά λευκώµατα («Γειτονιά», 1992, Εκδόσεις Φωτοχώρος – «Ηµέρα γάµου», 1998, Εκδόσεις Φωτοχώρος – «Το Γιαπί», 2000, Ελληνογερµανική Σχολή) και συµµετείχε στις τρεις οµαδικές εκδόσεις του «Φωτογραφικού Κύκλου», («Φωτογραφικός Κύκλος», 1988 Εκδόσεις Ελληνικού Κέντρου Φωτογραφίας – «Φωτογραφικός Κύκλος», 1988, Εκδόσεις Γνώση – «Φωτογραφικός Κύκλος 1988-2014», 2014, Εκδόσεις Φωτοχώρος)
Follow Us!